• Hrvatski
 • English
 • Uzgajivačnica britanskih kratkodlakih mačaka • Uzgajivačnica Britanskih kratkodlakih mačaka

  Mačke za snimanje reklama

  Velike uloge za male mace

  Britanske kratkodlake mačke zbog svoje naravi odličan su izbor za uloge gdje je potrebna staložena i mirna mačka. Često se iznenadimo koliko su spremne trpjeti brojna ponavljanja i zahtjeve snimanja. Brojne agencije prepoznale su kvalitetu i socijalizaciju naših mačaka, a i veliki broj različitih boja uvelike pomaže u izboru pravog kandidata za snimanje. Mi kao uzgajivači iznimno smo ponosni na sve naše mačke koje su glumile u reklamama ili bile slikane u foto studijima za klijente diljem svijeta.

  Helena drži pehar sa izložbe mačaka

  Helena i mačke by HTV

  Naša najmlađa uzgajivačica ispričala je i pokazala kako ona brine o svojim velikim i malim macama. Priču iz njezine perspektive pogledajte u ovoj kratkoj emisiji koju je snimila HTV. Zahvaljujemo ekipi dječjeg programa HTV 2.

  Luka Bulić u gostima u uzgajivačnici Beauty of Freya

  Snimanje za emisiju Luka i prijatelji

  Dio emisije Luka i prijatelji o kućnim ljubimcima točnije o macama sniman je kod nas. Vladalo je veliko uzbuđenje, ponajviše kod Helene koja nije mogla vjerovati da joj je Luka Bulić došao u posjetu.

  Marinina mačkopriča

  Marinina mačkopriča

  Marinina mačkopriča je kratak filmić o nama, našim macama i našem životu koji je neraskidivo vezan uz njih. Filmić je snimljen u sklopu izložbe “O životinjama i ljudima” Etnografskog muzeja grada Zagreba.

  Britanke nisu mačak u vreći 2

  Britanke nisu mačak u vreći

  U posjetu nam je došao magazin za ljubitelje životinja “njuškica.com”. Željeli su napraviti članak o britanskim kratkodlakim mačkama. Mace su znale da se događa nešto posebno pa su se tako i ponašale.

  Reklama za SIMPU - imaš gigu?

  Reklama za SIMPU – imaš gigu?

  Prije par dana krenula je Simpa reklama, no ovaj puta jedna od zvijezda ove reklame bila je naša malena THE ROUGH mica – plava kornjačevina bikolor. Hrabro je podnjela gužvu i hrpu nepoznatih ljudi <3 ...

  Reklama za španjolsku banku

  Reklama za španjolsku banku

  “Cat lady please bring the cat” pozove režiser gledajući u mom pravcu. Pročelja kuća su potpuno crvena od svijetla vatrogasnog vozila. Junakinja stoji nasred ulice i drži Milenog u šljemu, …

  Izložba Secret CATS People

  Sudjelovanje u snimanju fotografija za izložbu Secret CATS People fotografkinje Sanje Baljkas bio je izniman doživljaj. Ovom izložbom Sanja Baljkas željela je prikazati karakterne osobine mačaka…

  Snimanje nove reklame za tomato

  Snimanje reklame je situacija u kojoj nikada ne znate što će se dogoditi slijedeće. Ako u tu varijablu unesete još i mačku neki režiseri strepe za ishod i dužinu trajanja snimanja.

  Mačke Beauty of Freya u reklami Tomato

  Teško je reći što je veće zadovoljstvo, snimanje sa mačkama ili gledanje gotovog materijala prilikom prikazivanja na televiziji. Mace su bile super, poslušne, mirne, umiljate i sama ekipa na snimanju se čudila koliko su strpljive.

  Umberto kao filmska zvijezda

  Presretni smo, konačno je stigla informacija da je reklama spremna i već je na You Tube-u, a krase ju mace iz hrvatske felinologije.
  Naš maleni Berti je zvijezda.