• Hrvatski
 • English
 • Uzgajivačnica britanskih kratkodlakih mačaka • Uzgajivačnica Britanskih kratkodlakih mačaka
  Marina sjedi i kamera ju snima

  Kroz objektiv kamere

  Kroz objektiv kamere

  OVo je proma

  Otkrijte čarobni svijet britanskih kratkodlakih mačaka kroz objektiv naše kamere. Pridružite nam se u istraživanju neodoljivog karaktera britanskih kratkodlakih mačaka dok zajedno učimo o njihovoj povijesti, zdravlju i načinu života. Budite dio naše zajednice strastvenih mačkoljubaca i uronite u svijet britanskih kratkodlakih mačaka kao nikada prije!

  7 Crucial Reasons Why Playtime is Essential for Your Kitten’s Development

  Znate li da je vrijeme za igru ključno za razvoj vašeg mačića? U našem najnovijem videu istražujemo 7 ključnih razloga zašto je igra više od same zabave

  Cat Exhibition VLOG: British Shorthair Competes for Best in Show and Wins Best of Best 1

  🎉 Pridružite nam se na uzbudljivom putovanju do Međunarodne izložbe mačaka u Ljubljani! 🐱 Pogledajte kako se naš britanski kratkodlaki mačak, Puffy, natječe i osvaja titulu Najbolji od najboljih! 🌟 Ne propustite pogled iza kulisa, predstavljanje pasmina i sve predivne trenutke s mačkama.

  Cat Breeder Diaries ep.2

  Pridružite nam se u drugoj epizodi serijala “Dnevnici uzgajivača mačaka”, gdje ćete upoznati naše najnovije leglo britanskih kratkodlakih mačića i vidjeti kako se snalaze u svom novom prostoru! 🎥💕

  👀 Gledajte kako naši mačići rastu i istražuju svijet oko sebe, odigravajući važne prve korake u svojim slatkim životima.

  Day in Life of Two Week Old Kittens

  Pridružite nam se i zavirite u topao dan u životu dvotjednih mačića. Od njihovih prvih nesigurnih koraka do tihih drijemanja ušuškanih uz svoju majku, doživite nježne trenutke ranog djetinjstva mačića.

  Cat Breeder Diaries ep.1

  Dobrodošli u prvu epizodu “Dnevnika uzgajivača mačaka” gdje vas vodimo iza kulisa našeg svakodnevnog života u uzgajivačnici. Od održavanja čistoće i osiguravanja zdravlja naših mačaka redovitim čišćenjem mačjih wc-a do trenutaka opuštanja i zabave, ova epizoda pruža vam uvid u cijeli spektar brige i uživanja u društvu naših mačaka.

  Cat Triumphs, Kitten Goodbyes and Baby Lasagna

  Dobrodošli u još jednu uzbudljivu epizodu našeg kanala! Danas vas vodimo iza kulisa naše uzgajivačnice kako bismo podijelili dirljivo putovanje naših British Shorthair mačića. Svjedočite ponosu dok naša zvijezda, Puffy Beauty of Freya, osvaja titulu Najboljeg od najboljih na zagrebačkoj mačjoj izložbi. Osim toga, ne propustite poseban posjet predstavnika Hrvatske na Euroviziji,

  A Day in the Life at the Cat Exhibition

  Pridružite nam se na “A Day in the Life at the Cat Exhibition” za naše iskustvo na opuštenoj i prijateljskoj izložbi mačaka. Na ovoj izložbi nije bilo natjecanja, već o dijeljenju naše ljubavi prema mačkama s ljubiteljima i drugim uzgajivačima mačaka.

  7 Essential Tips for Keeping Your British Shorthair Kitten Clean and Healthy

  Otkrijte radost brige o britanskim kratkodlakim mačićima! Zaronimo u savjete kako održati vašeg britanskog kratkodlakog mačića čistim i zdravim, osiguravajući da ovi preslatki mačići odrastu u veličanstvene i dobro njegovane mačke.

  Behind the Scenes: International Cat Show

  Pridružite nam se u našem najnovijem videu dok vas vodimo iza kulisa prestižne izložbe mačaka! Gledajte kako predstavljamo naše britanske kratkodlake mačke, prolazeći kroz uzbudljiv proces ocjenjivanja mačaka.

  Relaxing Music with British Shorthair Cats vol. 4 | 2 Hours of Lo-Fi Chill Vibes

  Zaronite u mirni svijet naših britanskih kratkodlakih mačaka uz umirujuću Lo-Fi glazbu. ‘Opuštajuća glazba s mačkama 4’ donosi vam dva sata umirujućih vizuala i melodija savršenih za opuštanje, učenje ili odmaranje nakon dugog dana.

  Relaxing Music With Cats vol3 | Lofi Ambient | Cat Purring | 2h

  Dobrodošli u još jedan miran trenutak s mačkama iz naše uzgajivačnice. U opuštajućoj glazbi s mačkama 3, uronite u utješni svijet gdje vas lo-fi ambijentalna glazba i nježno, ritmičko predenje mačaka vode u smirenost. Dopustite da vizuali naših zadovoljnih, pospanih mačaka budu vaša ulaznica za smirenost i nježna razmišljanja.

  Our New Cat Tree! Unboxing & Setting Up

  Sastavljanje grebalice uvjek je avantura, posebice s radoznalim mačkama u blizini! Pogledajte kako raspakiravamo, sastavljamo i predstavljamo naš najnoviji dodatak uzgajivačnici.

  Relaxing Music with Cats | Mediterranean winner show edition

  Zaronite duboko u carstvo smirenosti s našim ekskluzivnim fotografijama s Mediteranskog pobjedničkog izložbenog showa, skladno uparene s umirujućom glazbom na klaviru i terapeutskim zvukovima predenja mačaka. Ove originalne i nikad prije viđene slike, sjajno uhvaćene od strane Uzgajivačnice ljepote Freye, prikazuju veličanstvenu privlačnost mačaka s uglednog događaja.

  Relaxing Music with Cats | Purring Sounds

  Uronite u svijet spokoja s našim pospanim mačkama. Ovaj video sadrži umirujuću glazbu na klaviru u pratnji terapeutskih zvukova predenja. Savršeno za opuštanje, meditaciju i kvalitetan san za vas i vašeg mačjeg prijatelja.